Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Förlängt kontrakt till Nathan Bishop

Manchester United Training Session

Manchester Uniteds fjärdemålvakt Nathan Bishop har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Målvakten, som inom kort ska bli utlånad, är nu Unitedspelare till juni 2023, med option på ytterligare ett år.

Bishop signerade för United för ett år sedan. Då skrev han på till 2022, med option på ytterligare ett år. Tiden i klubben har nästan uteslutande handlat om träning för målvakten. Han har bara spelat en enda match sedan han anslöt, detta när U23 krossade Salford City med 6-0 i EFL Trophy i september. Bishop har ibland rest med a-laget men han har inte varit involverad i någon matchtrupp.

Att målvakten inom kort ska lämna på lån bekräftade Ole Gunnar Solskjaer i en intervju med MUTV idag.

”Det är en fantastisk klubb och jag är jätteglad att vara här,” säger Bishop i en intervju som kan ses i sin helhet på Uniteds hemsida.

”Att förlänga min tid här ännu ett tag är bara otroligt.”

Han säger att det har varit fantastiskt att träna med David de Gea, Dean Henderson, Lee Grant och Sergio Romero samt de två målvaktstränarna Richard Hartis och Craig Mawson.

Bishop har redan en hel del erfarenhet av a-lagsspel. Under sin tid i Southend United gjorde han 39 matcher, varav 31 i League One. Det är troligt att det blir en klubb i Championship eller League One för honom.