Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Glad midsommar!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas ni får en härlig dag med god mat och dryck samt härligt umgänge.

Trots att midsommarafton råder här i Sverige blir det givetvis inte nyhetstorka över en dag. I dagens nyhetssvep finns bland annat att läsa om det senaste i transferväg, allt från Ethan Galbraith till Raphaël Varane. Ja, den som redan hunnit läsa svepet vet ju dessutom att Eric Cantona också har skrivit på…

Skulle det emellertid ske något mer omvälvande under dagen ser vi givetvis till att kasta oss över datorn och rapportera. Det ska ju sägas att det förefaller mer och mer sannolikt att United och Borussia Dortmund snart når en överenskommelse om Jadon Sancho, och då får vi så klart prioritera om i vårt midsommarfirande. Men, om nu United dragit ut på affären i över ett år, då kan man kanske hålla sig en dag till…

För nu lämnar vi härifrån med ett par hälsningar från några av de Unitedspelare som gör annat än befinner sig i mästerskapsbubblor. Glad midsommar!

Aaron Wan-Bissaka har lagt till med blonderade dreadlocks…

Nemanja Matic har passat på att gå tränarutbildning…

Alex Telles har gått och blivit tonåring igen och spelar tv-spel…

Nathan Bishop har skrivit ett låneavtal med Mansfield…

Jesse Lingard hänger med Anthony Martial och Ashley Young i Grekland…