Förhandlingar om Camavinga; Brighton jagar James; Försäsongsträning igång

Måndagens nyhetssvep handlar först och främst om Eduardo Camavinga, efter att vi sent igår kväll fick några mycket intressanta uppgifter kring en eventuell övergång. Vi noterar också att Brighton är ute efter Daniel James, att en del spelare är tillbaka för försäsongsträning, samt att Patrick Vieira tar över tränarrollen hos Crystal Palace.

Förhandlingar startade för Camavinga

Vi rapporterade för lite drygt en vecka sedan att Manchester United var intresserade utav Rennes 18-åring Eduardo Camavinga.

Vid runt midnatt idag så gick Fabrizio Romano ut med att det går framåt i förhandlingarna med både Camavinga och Rennes. Vidare rapporterar Romano att Rennes skulle vara villiga att diskutera en summa runt €30m (cirka 300 miljoner svenska kronor), vilket kan verka väldigt billigt för en av de bästa unga talangerna i världen, men det beror på att han bara har ett år kvar på sitt kontrakt och har indikerat till klubben att han inte tänker förlänga.

Vi har sedan dess fått uppgifter om att priset som rapporterades inte är tillräckligt, men enligt Romano så rör det sig fortfarande om runt €30m för Fransmannen.

Det kom också en ytterligare uppdatering från Romano under måndagseftermiddagen, där han skriver att Manchester United nu trycker på för att ro affären i hamn.

Brighton jagar Daniel James

Enligt Daily Mail så är Brighton ute efter Daniel James. Walesaren har inte fått speciellt mycket speltid i United-tröjan och ryktas nu alltså vara på väg bort från Old Trafford. Vidare rapporterar tidningen att värvningen av Jadon Sancho är en utav anledningarna till varför United eventuellt skulle låta James lämna klubben.

Chong, Garner och Pellistri tillbaka i träning

Under måndagen så drog försäsongen igång för en del Manchester United-spelare, och klubben har nu publicerat ett antal bilder på sociala medier, där vi kan se att bland annat Facundo Pellistri, James Garner och Tahith Chong är tillbaka i laget efter att ha spenderat förra säsongen på lån.

Patrick Vieira ny tränare i Crystal Palace

Crystal Palace har nu hittat sin nya tränare. Klubben meddelade under söndagen att man har anställt den gamla Arsenal-legenden Patrick Vieira som tränare, med ett kontrakt som varar till 2024.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS