Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Ethan Galbraith utlånad till Doncaster

Med dryga dygnet kvar till ligapremiären meddelar Manchester United om en utlåning. Det är mittfältaren Ethan Galbraith som lämnar för en säsong med Doncaster Rovers. 

Vi rapporterade om det redan igår, och idag kom så bekräftelsen. Ethan Galbraith går till Doncaster Rovers på ett säsongslångt lån. Därmed är antalet utlånade spelare nu uppe i åtta. Galbraith, som ännu väntar på sin ligadebut, hörde till spelarna som gjorde sitt första framträdande i a-laget i Europa League-mötet med Astana. Nordirländaren skrev i oktober ifjol på ett treårskontrakt med Manchester United och medverkade i försäsongsmatcherna mot Derby och Queens Park Rangers. Förra säsongen blev det totalt 17 matcher och tre mål i reservlagsligan.

I Doncaster blir Galbraith lagkamrat med tidigare Unitedspelarna Aidan Barlow och Ro-Shaun Williams samt svenske Pontus Dahlberg som nyligen lånades in från Watford. Doncaster coachas av tidigare Unitedspelaren Richie Wellens som kom till klubben inför säsongen efter en sejour i Salford City.

Vi önskar Ethan Galbraith lycka till!