Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Newcastle United

Manchester Uniteds spelare har nu samlats inför morgondagens match mot Newcastle United. Cristiano Ronaldo var givetvis en av spelarna men det visste vi redan. Desto mer anmärkningsvärt är att Anthony Elanga är på plats medan Edinson Cavani ser ut att saknas.

Att Ronaldo kommer att få speltid imorgon har Ole Gunnar Solskjaer redan bekräftat. Farsen om Fred ser däremot ut att sluta med att United får klara sig utan den brasilianska mittfältaren imorgon. Inte heller Scott McTominay syntes till när spelarna samlades på Hyatt Hotel i Manchester (oklart om United har övergett Lowry eller om det är ett tillfälligt byte).

Elangas närvaro är glädjande. Om ingen ytterligare spelare ansluter till truppen får han mest troligt åtminstone en plats på bänken imorgon. Det var nämligen bara 18 utespelare som syntes till vid hotellet. Hans närvaro förbryllar en aning då han var i det rödlistade landet Montenegro men han har uppenbarligen klarat sig undan karantän.

Cavanis frånvaro är tills vidare oförklarad.

Dean Henderson får vänta ytterligare på sin första chans för säsongen. Lee Grant är med som tredjemålvakt.

Målvakter: De Gea, Heaton, Grant
Försvarare: Wan-Bissaka, Dalot, Varane, Maguire, Lindelöf, Shaw, Bailly
Mittfältare: Matic, Van de Beek, Pogba, Mata, Lingard, Fernandes, Sancho
Anfallare: Martial, Greenwood, Elanga, Ronaldo

Det händer att spelare tillkommer till truppen, även om det är ovanligt. Återstår att se om så är fallet med någon i trion Cavani, Fred och McTominay.


Källa: Manchester Evening News

Res med oss till Manchester!