Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Villa!

Jag tänkte börja med att skriva ett par ord om vårt senaste möte med West Ham, men jag har varit så extremt less i två dagar nu att jag knappt vet om jag orkar. Känner bara att jag nu är så färdig med West Ham att jag aldrig vill möta dem igen. Om man ska vara storsint så kan vi åtminstone glädjas för Moyes skull åt en seger på Old Trafford. Synd han inte kunde bidra med lite fler sådana under sin tid hos oss..

Meeen, dags att lägga West Ham bakom sig, ser hellre fram emot Aston Villa. Efter uppvisningen i ligacupen senast förväntar jag mig någon form av reaktion. Jag tror det var ett misstag att rotera så mycket som Solskjær gjorde. Jag förstår tanken men det föll inte väl ut, och det vore ju fint om vi i så fall lär oss något av det istället för att göra samma misstag gång på gång på gång. Med andra ord: ingen eller inget ska hållas tillbaka idag. Tvärt om, förväntar mig (läs: KRÄVER) att bästa tillgängliga lag står på banan och att disciplinen är 100-procentig.

Det är faktiskt inte mycket att orda om idag. Insatsen mot West Ham ska glömmas bort för att ALDRIG mer upprepas, och Villa ska krossas, och därmed få betala för vår besvikelse från i onsdags. Easy as that.

Ska ta en liten killgissning på elvan också. Har fått kritik från familjemedlemmar att jag alltid drar min tänkta elva i fel ordning (det ska tydligen läsas upp från höger till vänster, jag gör som ni vet tvärtom) så därför tänker jag göra helt om och dra den baklänges istället. Man vill ju inte vara alldeles förutsägbar. Så vi börjar med Ronaldo längst fram centralt. Strax bakom honom spelar Bruno, Pogba till vänster om honom och Greenwood till höger. McFred huserar på det defensiva mittfältet, och backlinjen är den givna, det vill säga Shaw, Maguire, Varane och Wan-Bissaka. Vaktar buren gör De Gea och hans nyfunna självförtroende, som i sanning är underbart att se.

Let’s!