Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

city it is

Ett United i ständig kris spelar ännu en fucking ”måstematch” och jag vet fan inte vad jag ska skriva inför något sådant. Jag vet inte vad jag ska tycka om United längre.

Det ger sådan ångest.

Men jag kan väl bara säga lite så här om vad jag tyckt hur våra managers skött sig sedan Sir Alexander Chapman F. gjorde slut:

  • David Moyes: Jag visste ingenting annat än Alex och hade liksom inget annat val än att acceptera läget och tro på ”The Chosen One” fast alla visste att det var dömt att misslyckas. Det hade varit dömt att misslyckas om så Gud Fader själv tagit över efter Alex.
  • Louis van Gaal. Dödgrävaren. Den tråkigaste fotboll jag någonsin sett United spela. FA-cuptitel hit eller dit – skitsamma, det var en fruktansvärd tid.
  • José Mourinho. Jag kunde inte bestämma mig för vad jag tyckte om att United anställde honom eftersom jag dels visste vilka framgångar han kunde leverera och dels avskydde honom. Det tog inte lång tid innan jag började hata hans fotboll och hans sätt.

Och nu har vi alltså Solskjaer. En manager som är en legendar i klubben, men vars största framgång är en titel med hemklubben i Norge. Han har världens dyraste trupp i världens mest kända fotbollsaffärsverksamhet, men han har – tre år efter sin ankomst som ytterst ansvarig – inte vunnit en titel och kommer inte heller att göra det.

Men TROTS allt skitspel vi fått fucking uppleva under hösten har United chansen att gå upp på SAMMA POÄNG som VÄRLDENS GENOM TIDERNA MEST ÖVERSKATTADE TRÄNARES LAG. Ja, det är sant. Tre poäng på Old Trafford och den genomusle Solskjaer är lika med geniet från Spanien när vi är snart en tredjedel in på säsongen.

Och ändå är du inte, din sure, cyniske, pessimistiske och negativa bloggarjävel inte nöjd???

Nej, det är jag inte.

Jag ser bara vilket flyt United haft när man fått med sig resultaten, att man förtjänat att vinna 3 av 15 matcher under säsongen och att det tre år senare fortfarande är omöjligt att se hur Solskjaer vill att hans lag ska spela. Vill han att det ska se panikartat och slumpmässigt ut där magiska ögonblick från spelare som Bruno Fernandes och Cristiano Ronaldo ska blixtra till så får han väl SÄGA DET??

Varane och Matadoren, två av lagets fem bästa spelare, saknas i derbyt och jag är redan helt säker på att vi inte vinner.

Så är det.