Efter en tuff vecka med uttåg ur Champions League är det ett stundande landslagsuppehåll som väntar. Herrlaget är därmed spellediga och de spelare som inte är iväg med sina landslag har tid för att vila. För damerna väntar en ny viktig match, den här gången mot Everton.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

CL: Manchester United РAtl̩tico Madrid 0-1

Efter 1-1 på bortaplan i första mötet hade en vinst mot Atletico Madrid hemma på Old Trafford räckt för avancemang i Champions League.

Så blev det dock inte. Renan Lodis nickmål i slutet av den första halvleken blev avgörande och United är därmed utslagna ur ytterligare en turnering.

Allt om matchen

Dammatcher

WSL: West Ham United – Manchester United 1-1

Det såg länge ut att bli en viktig trepoängare för United efter Ella Toones ledningsmål tidigt i den andra halvleken. Men i den tredje tilläggsminuten kvitterade West Ham till 1-1. Tungt poängtapp för damerna.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Leeds United – Manchester United 3-0

Det blev en match att glömma för U23-laget mot Leeds på Elland Road under tisdagen förra veckan. Efter ett tidigt mål kontrollerade Leeds matchen och kunde med två mål i den andra halvleken säkra en komfortabel seger mot ett oinspirerat United.

PL2: Manchester United – Everton 3-0

Reserverna revanscherade sig efter Leeds-förlusten mot Everton. Det skulle dock dröja innan den 60:e minuten innan United fick utdelning. Charlie Savage stod dÃ¥ för ett vackert avslut utanför straffomrÃ¥det. Sedan fyllde D’mani Mellor pÃ¥ med bÃ¥de 2-0 och 3-0 innan matchen var slut.

P18: Manchester United – Leeds United 4-1

Ethan Ennis blev tvåmålsskytt när U18-laget gjorde processen kort med Leeds motsvarighet. Joe Hugill och Omari Forson gjorde de andra målen när United tog en komfortabel seger i ligaspelet.