Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Everton it is

Finns det några som kan få stryk mot Everton så är det väl ändå Manchester United. Det borde vara både ologiskt och orimligt, men vi som kan vårt United vet att man mycket väl inte bara kan förlora utan även förlora rejält på Goodison.

Så hur mycket vi bryr oss?

Vet inte. Kanske 2 på en skala 1 till 1 milijon.

Men vi kan åtminstone konstatera att Raphael Varane är skadad igen. Även om jag (och ni) visste att en nästan-glaslirare kom till klubben som annars älskar att göra just mittbackar till glaslirare så närde man ändå en from förhoppning om att fransmannen kunde få en hel 35+-matchersäsong.

Hahaha. Jomenvisst.

Varane har varit med i 18 av 30 (31 med Everton) i PL och kommer alltså att max delta i runt 50-55 procent av ligamatcherna den här säsongen. Så få framträdanden har han inte haft sen han var 20 bast i Real för snart 10 år sen och det är så typiskt, så typiskt för Manchester United post-Fergie att det är här Raphael faller samman. När han väl spelat har han varit ömsom vin, ömsom vatten och tämligen snabbt fallit in i raden av obskyra insatser.

Men det går inte att påstå att han inte var varnad. Han kan knappast säga att han inte hade en aning om hur det ser ut i United,

Och snart är det avspark.

Hurra.