Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Rayo Vallecano
Spännande elva och nykomlingar på bänken

Erik ten Hag har valt en ganska väntad startelva i den sista försäsongsmatchen inför säsongen 2022/23. Vi noterar att nyförvärven Lisandro Martínez och Christian Eriksen startar. Det gör även Cristiano Ronaldo.

Heaton
Laird, Varane, Martínez, Telles
Van de Beek, Garner
Chong, Eriksen, Garnacho
Ronaldo

Avbytare: Bishop, Kovár, Bailly, Fish, Wellens, Hannibal, Hansen, Savage, Iqbal, Amad, McNeill, Shoretire

Om det är de stora namnen som fångar uppmärksamheten först så tycker undertecknad att namn som James Garner, Ethan Laird och Alejandro Garnacho är det som verkligen gör elvan intressant. Laird har kopplats samman med ett lån till Watford men för Garner och Garnacho kan det vara speltid under säsongen som står på spel.

Avbytarbänken inkluderar flera spännande namn. För Charlie Wellens (högerback), Isak Hansen (mittfältare (nej, inte Hanson, som det står i grafiken) och Charlie McNeill (anfallare) är det första gången de är med i en matchtrupp i Uniteds a-lag.

Raphaël Varane tar hand om lagkaptensbindeln. Aaron Wan-Bissaka saknas helt. Det kan förstås vara så att han likt Luke Shaw och Jadon Sancho är sjuk men inget har kommunicerats om Wan-Bissaka.

Rayo Vallecano

Bebé lämnades hemma men vi har en gammal Unitedbekanting i form av Radamel Falcao.

Införrapporten

Dags för spelare att ta chansen