Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Leicester it is

Leicester är seriens sämsta lag just nu.

United har vunnit två raka för första gången sen förra årtusendet.

Ser ni varningssignalerna inför matchen i kväll? Sånt här gillar jag inte. Samtidigt har förväntningarna på laget varit så låga under så lång tid att det ska mycket till för att man ska bli besviken. Southampton borta gav inte heller fog för att tro på någon stabilitet än.

Mannen som indirekt byggde deras nya träningsanläggning – modernare än Carrington så klart – bör givetvis fortsätta nöta bänk. Men jag har en känsla av att ten Hag – med bara tre dagar till serieledarna – kan möblera om lite i elvan. Och eftersom Maguire inte såldes kan kaptenen knappast bara spela i ligacupen – eller? Liknande resonemang kan man ha kring Luke Shaw.

Framåt har Rashford varit lika het som jag är i dejtingsvängen och även om jag inte vill se Ronaldo överhuvudtaget kan jag tänka mig att det här är en match ten Hag startar honom i.

Våra två senaste nyförvärv, Antony och Dubravka, är inte aktuella förrän till helgens match. Jag är spänd på att se hur mycket Dubravka kan pressa De Gea. Och kraven på 1,3-miljardersmannen återstår att se.

Anyways, här kommer tombolan!

DDG

AWB – Maguire – Varane – Shaw

Fred – Casemiro

Rashford – Bruno – Sancho

Snorungen

De Tre Kraven:

  1. Att Sancho skapar minst tre chanser.
  2. Att Bruno slutar agera Pogba på egen planhalva.
  3. Att Casemiro är bättre än McTominay.