Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Från oss alla, till er alla
En riktigt god jul!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt god jul. Vi hoppas ni får en härlig dag med trevligt umgänge och god mat och dryck. Idag kan vi dessutom läsa om att United har förlängt kontrakten med ett gäng spelare. 

Unitedåret har som vanligt varit upp och ner. Första halvan av året var en ren lidelse, men under och efter sommaren började saker och ting ordna upp sig. Erik ten Hag kom in, och kryddat med ett gäng duktiga nyförvärv har hösten mestadels varit positiv, även om det är en bit kvar till toppen.

Så här på julafton passar dessutom United på att ge oss en julklapp i form av kontraktsförlängningar. Klubben har aktiverat så kallade optionsår på följande spelares kontrakt: Luke Shaw, Marcus Rashford, Diogo Dalot, och Fred.

För den som vill läsa mer om nyheten skrev vi om det för ett par dagar sedan. 

Återigen, en riktigt god jul!