Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Woke up this morning feeling fine

Manchester Uniteds herrar avslutade veckan på bästa möjliga sätt genom att ta vinna Ligacupen. Newcastle United besegrades och förhoppningsvis ger det en rejäl skjuts in i nästa vecka, där det vankas både FA-cupspel samt rivalmöte på Anfield.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Manchester United – Barcelona 2-1

Manchester United tog en tung skalp på Old Trafford i torsdags kväll när Barcelona eliminerades i Europa League. Det såg mörkt ut efter första halvlek, men återigen visar detta United att man är ett lag av annat virke jämfört med tidigare upplagor och vann med 2-1.

Allt om matchen

LC: Manchester United – Newcastle United 2-0

Manchester United har säkrat säsongens första titel! Newcastle United gjorde bra motstånd inledningsvis, men när United fick in ledningsmålet och tvåan kort därpå var det inget snack om saken. Casemiro och Rashford blev segerskyttar.

Dammatcher

WFA: Manchester United – Durham 5-0

Manchester Uniteds damlag hade inga stora problem med att städa av Durham i FA-cupen. Vilde Boe Risa gav United ledningen kort före halvtidsvilan. I andra halvlek fyllde Leah Galton, Hannah Blundell, Alessia Russo och Nikita Parris på med mål och United vann med 5-0.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Crystal Palace – Manchester United 0-0

Måndagens U-21 match mellan Manchester United och Crystal Palace slutade med ett mållöst kryss. Kobbie Mainoo, Zidane Iqbal och Brandon Williams fanns alla med från start i en match som för det mesta dominerades av United men grabbarna fick tillslut nöja sig med en slitig poäng borta i London.

PL2: Wolverhampton Wanderers – Manchester United 2-2

Kryss mot Palace följdes upp av ytterligare ett kryss mot Wolves. Omari Forson och Joe Hugill stod för varsitt mål och de så ut att räcka för att bärga segern. Wolves kom dock tillbaka i slutet av matchen och kvitterade till 2-2 med bara några minuter kvar.

P18: Manchester United – Derby County 5-2

Juniorerna tog en enkel seger mot Derby efter att ha dragit ifrån till 3-1 i första halvlek och tidigt i andra utökat ytterligare. Victor Musa är i god form och stod bland annat för två av målen. Även Elyh Harrison i målet räddade en straff.