Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Nyckelmatch väntar på St James’ Park efter landslagsspel

Det har varit landslagsuppehåll under veckan och det har gått bra för flera av Uniteds spelare så långt. Det gäller först och främst representanterna i England, Portugal och Österrike som börjat kvalspelet på bästa sätt. 

Veckan har alltså bjudit på ett antal landskamper. Nederländerna med Weghorst och Malacia i truppen fick se sig klart besegrade av Frankrike, och det blev en klar förlust även för Sverige och Lindelöf mot Belgien där Lukaku hade stor show. Däremot har Maguire och Shaw inlett kvalet på bästa sätt med sitt England. Även Fernandes och Sabitzer har börjat fint i övertygande segrar för Portugal och Österrike.

Damerna har fortsatt ligaspelet och leder temporärt igen efter fina 4-0 mot West Ham på Old Trafford. Tätt bakom finns City som slog favoriterna Chelsea igår. United har dock en match mer spelad än både Chelsea och Arsenal som jagar och det kommer att bli en riktig fight om Champions Leauge-platserna.

I veckan som kommer fortsätter landslagspelet några dagar innan det är dags för klubbfotboll igen. I helgen är det viktiga matcher för samtliga lag, inte minst när herrarna åker till St James’ Park och tar sig an jagande Newcastle i en riktig nyckelmatch.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan på grund av landslagsuppehåll.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Manchester United – West Ham United 4-0

Manchester United kom ut på Old Trafford som klara favoriter men lyckades inte få hål på West Ham i första halvlek. I andra halvlek släppte det rejält och vi fick se hela fyra mål varav flera vackra sådana. Inhoppande Lucía García blev tvåmålsskytt och därutöver gjorde Hayley Ladd och Katie Zelem (straff) varsitt mål.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan på grund av landslagsuppehåll.

Nyheter och annat

Bara att tacka och ta emot

Derbyförnedring – igen

Ett uppehåll där många urladdade batterier kan laddas

Van der Gorgeous var den perfekta reservmålvakten

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, landslagskollen

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, landslagskollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

20.00 / U21 / PL2
Manchester United – Arsenal

Muss.se: Unitedsvepet, Inför Brighton & Hove Albion

Lördag

12.30 / DAM / WSL
Brighton & Hove Albion – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag dam, Resultatpost dam, Inför Newcastle

Söndag

17.30 / HERR / PL
Newcastle United – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Spelarbetyg

Res med oss till Manchester!