Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

United bekräftar
Will Fish återvänder till Hibernian på lån

Mittbackstalangen Will Fish spenderade förra säsongen på lån i skotska Hibernian. Idag står det klart att 20-åringen återvänder till den skotska huvudstaden för ytterligare en säsong.

Will Fish har funnits med på försäsongen med United och figurerade mot Leeds United, Lyon, och Wrexham. Nu blir det dock tillbaka Skottland och Hibernian över säsongen 2023/24.

20-åringen spelade mycket förra säsongen och var en bidragande faktor till att laget slutade femma i ligaspelet, något som gav dem en Europa Conference League-plats. Totalt blev det 21 matcher och tre mål för mittbacken.

Fish har gjort en tävlingsmatch för United i seniorsammanhang, vilket var mot Wolverhampton Wanderers säsongen 2020/21. Då under Ole Gunnar Solskjaer. I ungdomslagen har han dessutom varit kapten för både U18 och U21.

Att Fish nu får återförenas med sina lagkamrater och tränare i Hibernian ses nog bara som positivt för alla parter. Kontinuerlig speltid i ett A-lag samt europaspel lär ge mittbacken mycket värdefull erfarenhet den kommande säsongen.

Vi önskar Will Fish lycka till i Hibernian!