Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Borussia Dortmund - Manchester United
Överraskande startelva får chansen

En överraskande elva går ut mot Dortmund. Erik ten Hag har blivit känd för att mönstra starkast tänkbara lag i de flesta matcher, men denna gång blir det en reservbetonat elva som startar. Den ordinarie elvan börjar på bänken så att säga. Intressant att se vad laget kan göra mot ett starkt motstånd. Vi lär förstås se en annan elva efter hand. 

Det innebär bland annat att Tom Heaton startar i mål, och att Maguire och Lindelöf bildar mittlås. På mitten får Donny van de Beek och Pellistri chansen att visa framfötterna. Längst fram Forson. Vi kan notera att Raphael Varane saknas även på bänken som det ser ut.

Heaton
Dalot, Maguire, Lindelöf, Williams
McTominay, Eriksen
Sancho, van de Beek, Pellistri
Forson

 

Borussia Dortmund

I Dortmund noterar vi start för Marcel Sabitzer som får möta sina forna lagkamrater i United.

Införläsning

En match i världens dyraste idrottshall