Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Maguire och Martial i träning / Hannibals nya kontrakt / Vargarnas nya alfahane

I ett kort svep kan vi rapportera att både Maguire och Martial syntes till på träningsanläggningen igår, trots den förstnämndes kommande flytt till West Ham. I övrigt har vi nåtts av tvivelaktiga uppgifter om Hannibals kontraktsförlängning, och vår första motståndare i ligan har fått en ny tränare.

Maguire och Martial syntes till på Carrington

Harry Maguire var en av spelarna som deltog i träningspasset på Carrington igår, trots att Maguire är överens med West Ham i princip om en flytt till Londonklubben.

En glädjande nyhet är att även Anthony Martial värmde upp på gräset. Fransmannen missade hela försäsongen med en lårskada och förväntas vara tillbaks i spel i slutet av augusti. Enligt klubben är han återhämtad och åter i ”full träning”, som talar för att en återkomst inte är långt borta.

Hannibal förhandlar nytt kontrakt

Hannibal Mejbri förhandlar för närvarande om ett nytt kontrakt med klubben. Tunisierns nuvarande avtal går ut nästa år, med option på ytterligare ett år.

Det är om man ska tro på källan. Det är en tunisisk journalist som har rapporterat nyheten, men ingen källa vi är bekanta med sen tidigare. Därav ska vi ta nyheten med ett decilitermått salt. Enligt journalisten är även Luton Town. Stade Rennais och en onämnd engelsk klubb intresserade av att låna mittfältaren.

Ny tränare för vår första motståndare

Wolves gav sin tränare Julen Lopetegui kicken igår, och nu är efterträdaren bekräftad. Herren som kommer inta tränarbänken på Old Trafford på måndag heter Gary O’Neil, ett bekant namn eftersom han tränade Bournemouth förra säsongen. Det blev dock bara en säsong på sydkusten för O’Neil som även han, likt Lopetegui, fick kicken efter att ha räddat kvar sitt lag i högsta divisionen.