Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mer frågetecken än svar

Samma elva som senast.

Samma icke-imponerande insats. 

Erik ten Hag har ett hästjobb framför sig, precis som efter de två första omgångarna förra säsongen. 

Lyft jämfört med premiären:

  • Första halvlek var faktiskt mer imponerande än mot Wolves. United träffade rätt i uppställningen och skapade lägen som borde ha resulterat i åtminstone ett par mål. Brunos nickmiss var horribel. 

Okej: 

  • Andre Onanas fötter fick visa sig igen. Bland annat en magnifik crossboll som gav Garnacho ytterligare ett läge att slarva bort. Reflexerna sattes också på prov och betyget blir klart godkänt. 

Blekt: 

  • Ytterspelet. Än en gång roterade ten Hag på ytterposterna en bit in i matchen. Varken Garnacho eller Antony (handssituation och stolpen borträknade här) lyckades höja sig jämfört med senast. Bruno flyttades ut, Sancho kom n … men nej, ingenting hjälpte. Och detta är ett stort problem för United, speciellt så länge man “tvingas” använda sig av Rashford längst upp. 

Bedrövligt:

  • Andra halvlek. En enda lång sås av degiga Unitedförsök att tillreda något vettigt av. Laget såg både osamspelt och trögt ut och det liknade allt mer Wolvesmatchen. Inte ens backlinjen såg stabil ut, och det med ligans iskallaste anfallare att tampas med längst upp. 
  • Avslutningarna. Brunos nick 900 meter bredvid målet ska liksom inte kunna hända på den här nivån. 
  • 1 mål på 3 timmars fotboll mot ett sönderköpt Wolves och ett managernytt och Kane-löst Spurs är ingenting annat än just bedrövligt. 

Framtiden:

  • Det finns givetvis ingen anledning att trycka på någon panikknapp än, så tidigt på säsongen. Samtidigt har de två första matcherna givet fler frågetecken än svar. Ska Casemiro hålla sin höga nivå igen? Är det tänkt att Mount och Bruno ska spela tillsammans på ett sätt som gör att ingen av dom excellerar? Kommer Martial att bli kvar trots att han inte ens får komma in tidigare i en match som utvecklas likt den mot Spurs? 

Sist:

  • Karma kan i viss form ha något med saken att göra när Spurs obegripligt nog inte drog på sig en straff för Romeros hands. Någon annan förklaring finns inte och det är bara att bita ihop och acceptera ett felaktigt beslut. 
  • United har vunnit 8 av sina 26 senaste bortamatcher i Premier League. Och det är inga tunga skalper vi snackar då: Man har besegrat Bournemouth, Forest, Leeds, Wolves, Fulham, Everton, Leicester och Southampton. Här är ett enormt problem för United.