Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Nottingham Forest
Martial gör sin första start för säsongen

Säsongens andra hemmamatch står för dörren och idag gästar Nottingham Forest. En match som på pappret ter sig förhållandevis enkel, men som ute på planen lär bli en tuff utmaning. 

Onana

Wan-Bissaka Varane Martinez Dalot

Casemiro Eriksen

Antony Fernandes Rashford

Martial

Manchester Uniteds lag

Av förklarliga skäl blir det ett par förändringar från senast, då både Mason Mount och Luke Shaw dragit på sig skador. Det gör att Diogo Dalot kliver in till vänster i backlinjen samt att Christian Eriksen spelar bredvid Casemiro på mittfältet. Det blir därmed en mittfältstriangel på mitten som spelade mycket tillsammans ifjol och förhoppningsvis vet dem var de har varandra.

Även Anthony Martial gör sin första start, vilket innebär att fransmannen kliver in centralt i anfallslinjen. Det är sannolikt något som Marcus Rashford uppskattar, då engelsmannen inte fått ut ett skvatt där under inledningen av säsongen. Nu ut till vänsterkanten i stället där han trivs bättre.

Nottingham Forests lag

I Nottinghams lag noterar vi att Anthony Elanga, som nyligen såldes från United, inleder på bänken. Ett inhopp för svensken känns inte otänkbart.

Införläsning

Årets första ångestmöte

Under Pressure