Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Crystal Palace
Amrabat som ytterback igen

Manchester United och Crystal Palace ska mötas på Old Trafford för andra gången på några dagar. Idag med starkare lag än senast, då United vann enkelt. United är ordentligt skadeskjutet och den stora frågan på förhand var vem som skulle vikariera som ytterback. Svaret blev Sofyan Amrabat.

Onana
Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat
Casemiro, Mount
Pellistri, Fernandes, Rashford
Hojlund

Vi noterar att Hannibal förlorar sin plats i laget till förmån för Facundo Pellistri. Detta öppnar för Bruno Fernandes centralt i offensiven. Det ger oss säsongens tilltänkta mittfältstrio, då Mason Mount fortsätter bredvid Casemiro.

I mittförsvaret blir det Raphaël Varane och Victor Lindelöf.

Crystal Palace

Införläsning

Seger känns givet i returmötet

Res med oss till Manchester!