Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United - Manchester City
Damerna intar Old Trafford för historiskt Manchesterderby

Idag är en historisk dag för Old Trafford och Manchester Uniteds damlag. Det ska nämligen spelas derby mot Manchester City och närmare 50.000 väntas vara på plats. Så här en timme innan avspark ger vi er startelvan och annan införläsning. 

Earps
Blundell, Le Tissier, Turner, Galton
Toone, Zelem, Naalsund
Geyse, Malard, Parris

Matchen visas på Viaplay och TV10 med avspark 17.30. 

Manchester Uniteds lag

Vi noterar att ingen ordinarie vänsterback finns i startelvan och reserverar oss därför för potentiella fel i den förmodade formeringen ovan. Leah Galton kan tänkas ta klivet ner, alternativt att Marc Skinner kör en trebackslinje. Det känns oavsett som ett väldigt offensivt viktat Unitedlag.

Manchester Citys lag

Införläsning

Derby nalkas – på Old Trafford

Res med oss till Manchester!