Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Hayley Ladd skriver nytt kontrakt

Manchester Uniteds pålitliga mittfältare Hayley Ladd har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/25.

Den walesiska mittfältaren Ladd blev Unitedspelare sommaren 2019. Hon har sedan dess varit mestadels ordinarie, även om hon den här säsongen har fått något mindre speltid än tidigare. När ordinarie lagkapten Katie Zelem saknas tenderar det att vara Ladd som bär kaptensbindeln. Det skulle inte förvåna ifall Ladd vikarierar som kapten när damerna möter Leicester ikväll.

Hittills har Ladd gjort 94 matcher, 11 mål och 9 assists som Unitedspelare. Om inget oförutsett inträffar kommer hon bli sjätte spelare att uppnå 100 matcher för Uniteds professionella damlag (närmast bakom, bland nuvarande Unitedspelare, hittar vi Hannah Blundell på 71 matcher).

Hayley Ladd säger:

Jag är jätteglad att förlänga min tid i den här fantastiska fotbollsklubben och ser fram emot många fler framgångsrika säsonger här, framför våra underbara fans.

Marc Skinner, huvudtränare, säger:

Hayley är en nyckelledare i vår trupp och fortsätter att driva på oss på och utanför planen. Hon representerar allt som en Manchester United-spelare ska vara, och vi är jätteglada att se henne förlänga sitt kontrakt med oss.

Vi gratulerar Hayley Ladd till det nya kontraktet!