Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Newport County - Manchester United
Bayindir gör tävlingsdebut i Uniteds mål

Manchester United spelade match senast för två veckor sedan men nu är väntan över. Det vankas FA-cupmöte i fjärde rundan med Newport County på bortaplan. Det är nog för många ett motståndarlag som är tämligen okänt, vilket delvis kan förklaras av deras hemmavarande i League Two. 

Matchen sänds på Viaplay med avsparkstid 17.30. 

Bayindir
Dalot, Varane, Martinez, Shaw
Mainoo, Casemiro
Antony, Fernandes, Garnacho
Höjlund

Manchester Uniteds lag

Det mest notabla är att den turkiske målvakten Altay Bayindir idag gör sin första start för United. I övrigt är det en centrallinje som på pappret är stark med Raphaël Varane och Lisandro Martinez i mittförsvaret samt Casemiro på mittfältet.

Newports lag

Införläsning

Här ska inga cupmirakel ske