Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United Bekräftar
Luke Shaw borta en längre period

Under gårdagen kom de dystra nyheterna att Luke Shaw ser ut att missa en längre period, möjligtvis resten av säsongen. 

Under gårdagen kom ett kort uttalande från Manchester United gällande Luke Shaws skada. Uttalandet löd ”Luke Shaw har ådragit sig en muskelskada och kommer vara borta en längre period, vidare undersökning behövs för att konstatera hur allvarlig skadan är. Men vi förväntar oss att han är borta ett flertal månader”.

Vi förväntar oss att han är borta ett flertal månader.

Under gårdagen rapporterade vi att Shaw riskerade att missa resten av säsongen, något som nu kan besannas. Läs våran rapport om detta här.

Shaw kan missa resten av säsongen / Namnen i den nya ledningen / FFP sätter käppar i hjulen

 

Shaw missade som bekant säsongens tre första månader av säsongen med en lårskada och ser nu ut att vara borta en liknande period. I dagsläget har Manchester United ingen renodlad vänsterback, detta då Malacia inte ännu har kommit tillbaka från sin skada samt att man valt att inte förlänga lånet för Regulion, något man nu förmodligen ångrar.

De positiva är att Malacia ryktas vara redo för spel inom en snar framtid.