Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Mer från Skinner inför derbyt / Datum för semifinalen / Lästips med Cantona

Dagens Unitedsvep kommer med lite fler kommentarer från damlagets huvudtränare Marc Skinner inför derbyt mot Manchester City. Vi kan även meddela att FA Cup semifinalen mot Coventry City har fått ett datum. I övrigt så kan vi bjuda på lite lästips från Eric Cantona.

Mer från Skinner inför derbyt

Marc Skinner höll igår sin presskonferens inför derbyt mot Manchester City imorgon, här tar vi med några intressanta citat från huvudtränaren. Skinners skaderapport samt lite andra kommentarer går att hitta i dagens införrapport.

Om att tysta hemmafansen på Etihad

Eftersom vi vet hur svårt det är att spela mot Manchester City så måste vi försöka förvandla publiken till en lugn arena. Det är svårt att göra mot ett väldigt, väldigt bra lag. Vi vet det men det är vad vi måste vara beredda att göra. Och jag tror att spelarna förbereder sig för det.

Om mentaliteten inför derbyt

Vi måste använda all derbyspänning, alla dessa faktorer, men vi måste komma till en plats där vi kan försöka vinna matchen. Det är inte många lag som gör det och det är den trenden vi måste bryta. Vi har gjort det förut och det är vad vi siktar på att göra igen.

Om Manchester Citys imponerande form

Manchester City har fått så många resultat i år. De är själva i bra form. Jag vet att de har förlorat matcher mot Chelsea och så vidare, i cupen mot Tottenham. Men i de matcherna var de bra också. Så vi vet att vi måste ha lite tur. Men vi måste också bidra med det allra bästa av vår prestation.

Datum för semifinalen

Den kommande FA Cup semifinalen mot Championship laget Coventry City har nu fått ett datum. Matchen kommer att spelas på söndag den 21 april på Wembley Stadium, avsparkstiden som gäller är 14:30 svensk tid.

Lästips från Cantona

Eric Cantona har intervjuats i tidningen Big Issue där han främst pratar om sina äventyr inom musikvärlden men också lite intressanta bitar om fotbollen, bland annat om sin syn på pengarna som flyger runt i den saudiska fotbollen. Ni kan läsa hela intervjun med King Eric på bigissue.com