Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Dortmund intresserade av Greenwood / Saudiklubbar ögnar Casemiro / Bonusar vid uppsägning

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter angående Martials avsked, värvningsintresse för Greenwood samt att saudiklubbar vill ha Casemiro.

Martial från klubben

I förrgår så meddelade Anthony Martial att han lämnar klubben i sommar efter nio år i Manchester. Nu har även klubben bekräftat fransmannens avsked med ett eget inlägg. Mer om Martials avsked hittar ni via länken nedan.

Anthony Martials tid i United är över

Dortmund visar intresse för Greenwood

Borussia Dortmund är det senaste namnet på listan av lag som sägs vara intresserade av att värva in Mason Greenwood till nästa säsong. Dortmund kommer dock inte ta några beslut kring rekryteringen av den 22-årige engelsmannen förens efter Champions League finalen mot Real Madrid i helgen.

Initiella samtal mellan klubbarna indikerar att Manchester United skulle föredra att sälja Greenwood men att en utlåning också skulle funka ifall affären skulle inkludera en köpklausul.

Bonusar för uppsägningar

Manchester United har under gårdagen mailat en stor mängd av klubbens anställda att de har en vecka på sig att frivilligt säga upp sig från sina positioner i klubben. Detta kommer som ännu ett försök att trappa ner på kostnader samt att få anställa tillbaka till sina kontor.

Manchester United kommer att dela ut förtidsbonusar till de anställda som går med på uppsägning från sina jobb.

Flera saudiklubbar riktar sig mot Casemiro

Al Nassr, Al Ahli och Al Qadisiya har alla ögonen på Casemiro då brasilianaren förväntas lämna Manchester United i sommar, det rapporterar GOAL. Det rapporteras även att Casemiro kommer att hålla ett möte med Uniteds klubbledning för att bestämma framtiden i klubben.

Brassens petning från helgens FA-cupfinal ska heller inte uppskattats och har väckt aningar att den gångna säsongen kan varit den sista för Casemiro i Manchester.

Garcia till Mexiko

Lucia Garcia ser ut att vara påväg att skriva på för mexikanska klubben Monterrey, trots ambitioner att stanna i Manchester. Anledningen till flytten ska ha och göra med den stora lönehöjningen som de mexikanska mästarna kan erbjuda.

Manchester United tittar redan på potentiella ersättare, men Brightons Elizabeth Terland på toppen av listan.

Priser till målvakterna

Andre Onana och Phallon Tullis-Joyce har prisats för deras stöd och engagemang för Manchester United Foundation och unga människor.

Ratcliffe vill sätta stopp för skadorna

Sir Jim Ratcliffe har identifierat säsongens skadekris som ett viktigt fokusområde att förbättra för att uppnå bättre resultat under nästa säsong, det rapporterar The Guardian. Sir Dave Brailsford, sportslig direktör i Ineos, leder arbetet att förbättra den medicinska avdelningens prestationer. Det finns även en stark tro att sportsmedicinska chefen Gary O’Driscoll kommer att förbättra resultaten på skadefronten till nästa säsong.

Ändringar till ligacupen

Ligacupen kommer att genomgå stora förändringar nästa säsong i ett försök att förbättra det täta spelschemat inför nästa säsong. En seeding mekanism kommer nu att användas för att hålla storlagen isär tills de senare omgångar. Denna ändring kommer då det nya Champions League formatet betyder ännu fler matcher för storlagen under hösten.

Res med oss till Manchester!