Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Onanas Kamerun i topp / Fernandes viktig i vinst / Ten Hag och INEOS i samtal

Onsdagens nyhetssvep kommer med en summering av gårdagens landslagsspel för våra United-representanter. Samtliga blev vinnare. I övrigt lite uppföljning av gårdagens besked att Ten Hag förväntas bli kvar i United. 

Onanas Kamerun i topp

Onana vaktade målet igår när Kamerun spelade 1-1 mot Angola i VM-kvalet. Kamerun leder sin kvalgrupp efter fyra spelade matcher med åtta poäng totalt.

Fernandes viktig i vinst

Bruno Fernandes spelade hela matchen när Portugal igår generalrepeterade inför EM. Portugal vann med 3-0 efter att Fernandes assisterat Joao Felix till ledningsmålet. Övriga mål gjordes av Ronaldo. Diogo Dalot spelade första halvlek.

Ten Hag-turerna påverkar inte fönstret

The Guardian rapporterade igår att turerna kring Erik ten Hag inte ska påverka transferfönstret och eventuella värvningar negativt. James Wilcox som anställdes i april som teknisk direktör leder arbetet med rekrytering innan Dan Ashwort är på plats. Även Omar Berrada är på väg in från sin tjänstledighet och United förväntar sig att han kommer i arbete snabbt och stärker processen under transferfönstret.

Vi vet också efter gårdagens rapporter att Ten Hag troligen blir kvar vilket sannolikt ger lite lugn och ro i arbetet med potentiella värvningar, läs mer om gårdagens besked här.

Ten Hag och INEOS i samtal

Uppföljningen av gårdagens rapport om Ten Hag säger också att INEOS vill satsa långsiktigt på holländaren och att han själv är mycket positiv till ett nytt kontrakt. Det ska redan pågå intensiva samtal. Snabba vändningar från tidigare alltså.

Amrabat i storvinst

Marocko slog igår tillbaka Republiken Kongo med hela 6-0 och leder ännu sin kvalgrupp till VM. Sofyan Amrabat spelade hela matchen för sitt land och verkar ha återfunnet sin form han tidigare visat i landslaget.

Arnold går över till motorcyklar

Tidigare VDn Richard Arnold har lämnat fotbollen men tänker däremot koncentrera sig på motorcyklar framöver. Han ska finnas i ledarstaben i Norton Motorcycles. Arnold säger till BBC Sport att han ser fram emot att använda sin erfarenhet för att hjälpa Norton i sina planer framöver.

 

Res med oss till Manchester!