Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Två nya matcher på USA-turnén väntar

I veckan som gått har Manchester United inlett USA-turnén med en knapp förlust mot Arsenal. Det fanns ljusglimtar men också bakslag på skadefronten. Turnén fortsätter denna vecka då två matcher ska gå av stapeln, Real Betis på torsdag och sedan rivalmöte med Liverpool på söndag, båda under natten svensk tid.

Även reservlaget har spelat en träningsmatch under veckan och vunnit.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

TR: Manchester United – Arsenal 1-2 (VS)

Det blev en fin första halvlek från ett lite mer namnkunnigt United. Vi fick se fina insatser av bland andra Maguire, Mount och Höjlund samt några fina kombinationer i anfallsspelet. Höjlund ryckte sig också loss för att sätta dit ledningsmålet. Därefter tog Arsenal över mer och ner och lyckades göra två mål via Jesus och Martinelli. Tyvärr gick både Höjlund och Yoro ut skadade i första halvlek.

Allt om matchen

Dammatcher

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

TR: Chester FC – Manchester United 1-3

I träningsmatchen inför årets PL2 fick vi se Gabe Biancheri göra två mål mot Chester. Biancheri gav United tidigt ledningen och efter ett kvitteringsmål av Chester satte han mål nummer två. Efter ett par ytterligare kvitteringschanser gick United ifrån till 3-1 genom James Bailey.