Vi summer veckan som gått och konstaterar att det har hänt en hel del under sista delen av transferfönstret. Manuel Ugarte in, Scott McTominay och Jadon Sancho ut. Däribland en hel del utlån av ungdomar.

Vi har tyvärr också sett Manchester United gå på pumpen rejält mot Liverpool men ungdomarna har däremot inlett säsongen mycket fint. Vi tar med oss det in i landslagsuppehållet och tar nya tag.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Liverpool 0-3

Det blev tyvärr ingen rolig tillställning på Old Trafford under gårdagen. Efter en bra period i början av matchen blev United utmanövrerade av Liverpool och deras fina omställningar. Egna misstag blev förödande och det blev aldrig riktigt spännande. Zirkzee borde nog gjort minst ett tröstmål.
Allt om matchen

Dammatcher

TR: Manchester United – Newcastle United 3-1

Damlaget träningsspelade mot Newcastle och vann ganska komfortabelt med 3-1. Målen gjordes av Rachel Williams, Elisabeth Terland och Lisa Naalsund

Ungdomsmatcher

PLC: Leicester City – Manchester United 1-2

I U18 Premier Leauge Cup var det åter igen Gabriel Biancheri som dominerade. Efter att Leicester tagit ledningen i den andra halvleken avgjorde den unge walesaren matchen med sina två mål. Segermålet kom genom straff på övertid.

Matchrapport

PL2: Blackburn Rovers – Manchester United 1-3

U21 har börjat säsongen bra och slog tillbaka Blackburn på bortaplan i fredags. United dominerade från start och satte ledningsmålet genom Ethan Ennis. Blackburn kom tillbaka men United fortsatte sedan att vara det bättre laget under matchen och genom målskyttarna Sam Mather och Gabriel Biancheri fastställdes resultatet 1-3.

P18: Manchester United – Liverpool 2-0

U18 tog sin tredje raka seger och fortsätter den fina formen från förra säsongen. Denna gång var det Liverpool som slogs tillbaka. Gabriele Biancheri gjorde mål även här. United dominerade och borde ha vunnit med större siffror. Mål nummer två sattes av Tyler Fletcher framspelad av James Scanlon.