Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Malacia på väg tillbaka / PL-truppen registrerad / U18 vinner stort

Dagens Unitedsvep kommer med den glada nyheten att Tyrell Malacia äntligen börjar närma sig sin återkomst till fotbollsplanen. Vi kan även rapporterar att PL-truppen har registrerats samt att U18 laget krossade Newcastle.

Nytt på Muss.se: Allt om gårdagens match mot Southampton hittar ni i spelarbetygen samt i dagens tankar om vinsten. Klubben har bekräftat att Alyssa Aherne (utlåning) samt Nikita Parris lämnar klubben. Ni hittar spelarpresentationer för Matthijs de Ligt, Manuel Ugarte samt säsongens ungdomsmålvakter på sidan. Är man fortfarande sugen på mer läsning så finns det även en ny krönika att kolla in.

Malacia på väg tillbaka

Erik ten Hag har bekräftat att Tyrell Malacia är på god väg att återvända till fotbollsplanen efter att vänsterbacken tagits med i Europa League truppen. Huvudtränaren sa att Malacia jobbar väldigt hårt för att komma i form igen och att han förväntar återvända till lagträning på kort sikt.

PL-truppen registrerad

Nu när övergångsfönstret är stängt så har Manchester United skickat in sin officiella trupplista till Premier League. Listan består av två delar, en med seniorspelare över 21 och den andra med spelare under 21.

Det finns inga större överraskningar i trupplistan. Mest noterbart är kanske att Tyrell Malacia tas med trots att spelaren missat över en säsongs spel på grund av skada. Unga nyförvärvet Sekou Kone finns även med på listan.

Något som också är intressant är att James Overy och Samuel Lusale finns med på U21 listan, trots att spelarna inte bekräftats som Unitedspelare efter att duon värvats från andra klubbar under sommaren. Vi får helt enkelt kanske se inkluderingen i truppen som bekräftelse. Även värt att nämna är att Chido-Obi Martins namn inte finns med på listan, anledningen till detta är oklar för tillfället.

Ni hittar den kompletta trupplistan via länken nedan.

U18 vinner stort

U18 laget gjorde en väldigt bra match igår när Newcastle krossades med 5-1. Gabriele Biancheri stod för två kassar i vad som blev Uniteds tredje raka vinst på lika många matcher i ligaspelet.

Nya avsparkstider

Fyra av klubbens matcher i Premier League har fått nya datum och avsparkstider på grund av att TV schemat för november.

Matchen mot Enzo Marescas Chelsea på Old Trafford har flyttats en dag till söndag den 3 november, med avsparkstid 17:30.

En vecka senare, den 10 november så möter vi Leicester City hemma på Old Trafford klockan 15:00. En match som flyttats på grund av Europa League spel på torsdagen.

Bortamötet med Ipswich Town kommer att spelas på söndagen den 24 november, med avsparkstid 17:30

Till sist så har hemmamatchen mot Everton flyttats till den 1 december, med avsparkstid 14:30.

Räknar man in mötet med West Ham den 27 oktober så är det alltså fem raka söndagsmatcher i ligaspelet fram till december, matcherna i julemånaden kommer att bekräftas vid ett senare datum.

Awujos värvningsintervju

Ett av damernas nyförvärv under sommaren, Simi Awujo, har haft sin värvningsintervju med klubbens media. Där pratar Awujo om känslan att få spela för klubben hon hejat på hela sitt liv, spelstilen, samt lite om hennes karriär.

Ni hittar intervjun via länken nedan.

Res med oss till Manchester!