Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Välbehövlig frisk luft inför veckan som kommer

United fick känna på en seger i helgen för första gången sedan matchen mot Barnsley. En välbehövlig bris av frisk luft, i ett ganska kvavt United.

Kommande vecka står Fenerbahce och West Ham för motståndet. Även ungdomarna har matcher i Litauen och i Newcastle att se fram emot.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Brentford 2-1

United studsade tillbaka och vann en ligamatch efter tre omgångar med varken seger eller nätkänning. De offensiva pjäserna klev verkligen fram, och utskällda Bruno Fernandes och Marcus Rashford kom båda med i poängprotokollet.

Allt om matchen

Dammatcher

WSL: Brighton & Hove Albion – Manchester United 1-1

Efter en stekhet säsongsinledning gick United bet borta på sydkusten. Matchen mot Brighton blev Uniteds första match den här säsongen som inte resulterade i tre poäng, och Brightons mål blev den första insläppta på hela säsongen (efter fyra omgångar).

Matchrapport

Ungdomsmatcher

P18: Sunderland – Manchester United 3-4

U18-laget fortsatte sitt hundraprocentiga facit den här säsongen, men det blev en hård kamp för tre poäng.

United tog ledningen med två mål i första halvlek genom Bendito Mantato, och Sunderland kvitterade därefter. Men när United satte dit 3-1 i andra kändes distansen mellan lagen ganska påtaglig. Men Sunderland vek sig inte, och lyckades vända till 3-3 på bara några få minuter. I slutskedet lyckades United knipa ett segermål genom Jim Thwaites.