Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Kommitté möte idag / Tre seniorspelare lämnar återbud / Två ungdomar missar landslagssamling

Dagens Unitedsvep kommer med ett tydligt tema, landslagsåterbud. Tre spelare från A-laget har dragit sig ur spel i landslaget under det kommande uppehållet medans två spelare på ungdomsnivå missar landslagssamlingarna i Spanien på grund av skador. Vi kan även rapportera att klubben håller ett kommitté möte i London idag där lagets form och Erik ten Hag ska diskuteras.

Nytt på Muss.se: Vi blickar framåt mot det kommande landslagsuppehållet med en komplett överblick av vilka spelare som kommer att representera sina länder under den kommande veckan i landslagskollen.

Kommitté möte idag

Erik ten Hags framtid i Manchester United kan mycket väl fastställas idag då klubbens maktmäklare och kommittémedlemmar möts idag i London för att diskutera lagets form samt Erik ten Hags prestationsnivå.

Sir Jim Ratcliffe och Joel Glazer kommer att vara på plats med resten av fotbollsledningen för att redovisa Ten Hags tid i klubben samt gå igenom problemen i klubben som lett till en historiskt dålig inledning på säsongen.

Kommittén kommer även att diskutera de senaste utvecklingarna i klubben samt planera för framtiden. Det ska sägas att detta inte är något krismöte som resultat av de dåliga prestationerna på planen utan att dessa möten hålls varje månad för att diskutera olika relevanta ämnen inom Manchester United.

Tre seniorspelare lämnar återbud

Tre spelare från A-laget kommer att missa det kommande landslagsuppehållet med mindre skadekänningar.

Kobbie Mainoo

Kobbie Mainoo stod inskriven som den enda Unitedrepresentanten i den engelska truppen inför den kommande landslagssamlingen men spelaren har behövt lämna återbud på grund av skada.

Mainoo har använts sporadiskt under de senaste matcherna då han bearbetat en mindre känning och nu får 19 åringen en chans att vila upp sig inför Brentford matchen efter uppehållet.

Alejandro Garnacho

Alejandro Garnacho var uttagen till Argentinas landslagstrupp inför VM-kval matcherna i oktober. Den 20 årige yttern har dock fått lämna återbud på grund av en knäskada. Vi hoppas att Garnacho hinner återhämta sig i tid till Brentford matchen efter landslagsuppehållet.

Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui klev av skadad i matchen mot Aston Villa i helgen, en skada som även kommer att hålla högerbacken ur spel för Marocko under landslagsveckan. Skadan ses dock inte som allvarlig och vi hoppas att se honom tillgänglig till Brentford matchen.

Två ungdomar missar landslagssamling

Det är inte bara A-lagsspelare som kommer att missa landskamper på grund av skador då även två av klubbens största talanger på ungdomsnivå kommer att missa landslagskamper på Marbella för England U18 och U19.

Ethan Wheatley

Ethan Wheatley var uttagen till England U19 truppen för oktobertrippen till Marbella där tre matcher ska spelas. Wheatley har dock lämnat återbud på grund av skada.

Jack Fletcher

Jack Fletcher var uttagen till England U18 truppen som ska ner till Marbella för en fyralags-turnering nu i oktober. Fletcher har dock lämnat återbud på grund av skada.

Res med oss till Manchester!