Lingard om säsongsdebuten

Embed from Getty Images

Jesse Lingard ersatte Juan Mata i halvtid och säsongsdebuterade när United igår vann med 3-0 mot Everton. Han fick beröm av Louis van Gaal för sin insats och själv var Lingard förstås belåten efter sin andra match för Manchester United:

Det var en bra seger och givetvis är det bra att få minuter på planen och vara delaktig i att hjälpa laget att vinna matchen. När helst managern vill att jag ska spela kommer jag att göra ett jobb.

Han sa bara åt mig att komma in i planen när vi hade bollen och försvara på insidan också. Han sa åt mig att kolla på Galloways löpningar för han stannade högt upp på planen i första halvlek, så han ville att jag skulle hålla koll på hans löpningar i andra halvlek.

En annan dag, med den rätta studsen, kunde jag ha gjort mål men det är en del av fotbollens förpackning. Så länge som vi fick de tre poängen är det tillräckligt bra.

Läs mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS