Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tweets och sånt: En svart, vit, asiatisk och knubbig antirasist

För en tid sedan rapporterade vi att Rafael da Silva donerade sin under tiden han gick skadad i Lyon. Detta tilltag uppskattades av Lyons supportrar.

Rafael är ett gott föredöme. En annan före detta ytterback i Manchester United som är ett gott föredöme är Patrice Evra. Han klädde ut sig till en panda för att sprida ett antirasistiskt budskap. Och för att vara rolig.

Och ytterbackar som är ett föredöme slutar inte där. Gary Neville passade på att donera en massa pengar till landslaget för döva.

Manchester United producerade årets lagbild. FA-cupen fick inte vara med. På grund av anledningar. Det hela var bara väldigt, väldigt dumt. En som inte uppskattade tilltaget var FA-cupens officiella twitterkonto.

Samtidigt satt Paul Pogba på ett tåg och skrev en massa autografer och gjorde barn lyckliga. Men glöm inte bort att han byter frisyr tre gånger om dagen!

Just Ham är namnet på en macka på Tesco. Justham är namnet på en fotbollsmålvakt i Dagenham. Bara i England görs en grej av en sådan sak. Det är därför som den engelska fotbollen är bättre än fotbollen i andra länder.

Manchester United sköt 37 skott mot Tom Heaton utan att göra mål. Samtidigt vann Watford en fotbollsmatch utan att skjuta på mål.

Och på samma tema så gjorde Giroud comeback för Arsenal och gjorde två mål på två skott.

https://twitter.com/SemperFiUnited/status/792700848744824832

Så åkte United till Turkiet och supportrarna fick överlevnadsinstruktioner tillsammans med matchbiljetten.

I matchen mot Manchester city fick West Brom inte låna bollen så ofta. Men när de väl fick låna den passade supportrarna på att sjunga.

Det tyska laget har inte glömt.

Warren Joyce tackade för sig i Manchester United. Genast kom en massa meddelanden på Twitter.

Och i Turkiet ville domaren känna på Zlatan. Det var inte okej.

Paul Scholes var studioexpert under bortamatchen mot Fenerbahce. Jag vill påstå att han inte har en framtid som konstnär.

Sämst i fotbollsvärlden just nu? West Hams nya arena.

Och så var det den om den engelska journalisten som förklarade varför alla engelska journalister ställer så förbannat dåliga frågor till managers.

Den här kolumnen placerar John Cross i skamvrån.

Några som inte ska ställa sig i skamvrån är Tottenhams spelare som spelade mot Chelsea (förra säsongen). Solklart på bollen i varenda situation om ni frågar mig!

Juan Mata hade åsikter om Zlatans målgest i Wales. Oklart vad. Tydligen finns svaret i Matas ansikte. Men det är ju så uttryckslöst som ett ansikte kan vara.

Författaren Steve Bruce har tagit över som manager för Aston Villa. Tydligen är han bättre på fotboll än på att skriva böcker. (Läs här om ni inte fattar referensen.)

Old Trafford den 10 november 2016.

Så några på svenska.

Och så avslutar vi med att låta Juan Mata gratulera David de Gea på födelsedagen.