Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

I väntan på nästa Manchester United-match; ingen återkomst för Joyce; då släpps spelschemat

Det är en evighetslång tid mellan två Manchester United-matcher. Extra frustrerande då vi inte får någon chans att ta tillbaka den sjätteplats vi har gjort oss så förtjänta av.

Efter en intensiv start på veckan där United gjorde sig av med Bastian Schweinsteiger och lovade att resa till USA i sommar händer det inte mycket. Det spelas knappt ens några landskamper.

I väntan på nästa Manchester United-match drömmer vi oss tillbaka till en tid då United spelade fotboll.

United gjorde tre väldigt snygga mål mot Middlesbrough. Först Youngs inlägg till Fellaini, sedan Lingards kanon och därefter visade Valdés att han har hjärtat kvar i Manchester. Jag tycker dock att Valencia borde ha lärt av Rashford när det kommer till att avsluta framför öppet mål.

Ingen återkomst för Joyce

Tiden i Wigan Athletic blev kort för Uniteds förre reservlagstränare Warren Joyce. Enligt Manchester Evening News är det emellertid inte aktuellt att Joyce ska återvända till United.

Fortfarande inga konkreta besked vad gäller vem som ska ersätta Joyce på en mer permanent basis. Tills vidare leder Nicky Butt reservlaget. Men Butt vill återgå till rollen som akademichef.

Begränsad roll för Unitedspelarna

Uniteds George Tanner fick göra ett kort inhopp när Englands U18 vann med 2-0 mot Saudiarabien i en träningslandskamp i Qatar. Englands U20 har också varit i aktion, i en träningsmatch mot Portugal. Det blev 2-2. Har inte sett någon matchfakta men Dean Henderson inledde på bänken medan Axel Tuanzebe var utanför matchtruppen.

Blind tränar med landslaget

Daley Blind missade matchen mot Middlesbrough men han är nu fit for fight igen och han deltar på träningar med det holländska landslaget, vilket meddelas på landslagets hemsida.

När det gäller Phil Jones spekuleras det i att han har brutit en tå, vilket skulle kunna ge en månads frånvaro.

Everton bygger nytt

Evertons dagar på Goodison Park ser ut att vara över.

Böter för Saint-Étienne

Saint-Étiennes supportrar tände bengaler när Saint-Étienne spelade mot Manchester United i Europa League. Det uppskattades inte av Uefa och det franska laget får 50 000 euro i böter.

England, Frankrike och Elfenbenskusten slåss om Bohui

Enligt Sky Sports vill både Frankrike och Elfenbenskusten ha Manchester Uniteds junioranfallare Joshua Bohui. Anfallaren har meriter från Englands U17 men har ännu inte fått chansen i U18.

Spelschemat släpps den 14 juni

Premier League har nu meddelat att spelschemat för säsongen 2017/18 släpps onsdagen den 14 juni klockan 10.00.