Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Shaw skall ha imponerat på Mourinho; Blind nu helt klar för Ajax; Sanchez tränar på Carrington

Vi känner hur det närmar sig, när denna artikel släpps är det knappt 59 timmar kvar till Manchester United spelar sin första match för säsongen 2018/19. A-truppen tränar på för fullt borta i Los Angeles för att bli redo för Club América på fredag morgon, men så klart med tävlingssäsongen som det primära målet.

Tidigare idag har vi skrivit om dagens kanske största nyhet, nämligen lanseringen av det nya hemmastället. Försäljningen av det nya stället har också börjat i supporterklubbens shop. Gå in här om du vill vara bland de första att införskaffa den nya tröjan.

Sanchez

Gällande Alexis Sanchez situation har inget nytt meddelats ifall han kommer kunna åka till USA eller inte.

Tidigare idag lade han upp en story (som därför inte går att länka härifrån) på sin Instagram efter att han kört ett pass på Carrington. Så än så länge sköter han sin försäsongsträning där.

Uppdatering från LA

Embed from Getty Images

Väderleksrapporterna säger att det är sol och i runda slängar 30 grader varmt i Los Angeles där A-truppen befinner sig just nu, alltså ungefär som det är i många delar av Sverige just nu också.

Roliga rykten från Metro i England (oklart hur trovärdig) säger att Luke Shaws testresultat från förra veckan skall ha imponerat stort på José Mourinho. Portugisen har, precis som ett flertal av Shaws tidigare tränare, kritiserat Shaw gällande fysik och inställningen. Kanske har polletten äntligen trillat ner för den ack så talangfulle vänsterbacken?

Han har onekligen ett drömläge att göra vänsterbacksplatsen till sin, i och med att Ashley Young kommer vara borta på semester länge till och ingen ny vänsterback värvats in.

I övrigt har vi inte mycket att rapportera därifrån. José Mourinho skall hålla en presskonferens klockan 21 på onsdag (svensk tid), vi följer givetvis den och hoppas på något matnyttigt att rapportera.

Embed from Getty Images

Blind nu helt klar för Ajax

Vi skrev om det redan igår, och då tog vi faktiskt ut det lite i förskott, för United bekräftade bara att United och Ajax kommit överens om en övergångssumma för holländaren.

Men idag kom den slutgiltiga bekräftelsen på att Daley Blind lämnar Manchester United och flyttar hem till Ajax.

Blind skickade ut ett relativt långt meddelande (tre tweets långt) på Twitter där han tackar för de fyra år han fick spendera i United

Och normalt sätt brukar vi inte promota andra klubbars presentationsvideos, men den som Ajax gjorde för Blind var faktiskt härlig, så den är värd en tittning.

Lindelöf fyller 24

Victor Lindelöf har en välförtjänt semester, där han idag ser ut att ha det helt okej om man skall uttrycka sig milt.

Just idag fyller han också 24 år, vi gratulerar naturligtvis å det hjärtligaste.