Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp AZ Alkmaar

Imorgon spelar Manchester United Europa League igen. 21 spelare är just nu på väg över engelska kanalen mot Haag för matchen mot AZ Alkmaar.

Som brukligt är när det kommer till bortamatcher i Europa går United själva ut med vilka spelare Ole Gunnar Solskjaer har tagit med sig.

Dessa är de utvalda:

Målvakter: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Brandon Williams
Mittfältare: Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, James Garner, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Angel Gomes, Daniel James
Anfallare: Tahith Chong, Marcus Rashford, Mason Greenwood

Vi noterar att Solskjaer tagit med sig blott sex stycken försvarare, och att en av dessa är vänsterbacken Brandon Williams som så sent som förra veckan debuterade i United. Vi saknar fortfarande Aaron Wan-Bissaka, Phil Jones saknas även han precis som Ashley Young som alltså inte reser med. Inte heller Luke Shaw bedöms som redo för spel.

På mittfältet har Solskjaer lämnat Paul Pogba hemma, något vi rapporterade om igår, däremot är James Garner med trots att han spelade med reservlaget så sent som igår kväll. Övriga mittfältare som tillhör A-truppen har också rest med.

Längst fram är det bara Anthony Martial som saknas. Marcus Rashford som det ryktades skulle få stå över också flyger alltså med, precis som Tahtih Chong som likt James Garner spelade mot Lincoln igår. Chong spelade dock endast första halvlek, till skillnad från Garner som spelade 90 minuter, mer information om den matchen i vår resultatrapport.