Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Bygga en segerrad

Vilken otrolig vecka vecka vi kommer ifrån. Då pratar jag givetvis om herrarnas framfart mot Tottenham och Manchester City. Även damerna vann, även om det var lite mer väntat. Desto tyngre på ungdomsnivåerna.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Manchester United – Tottenham 2-1

José Mourinhos återkomst till Old Trafford och det var många som trodde att ett pånyttfött Tottenham skulle vinna mot United. United kom ut och spelade sin bästa fotboll hittills under säsongen och gjorde två tidiga mål i varsin halvlek genom Marcus Rashford.

Premier League: Manchester City – Manchester United 1-2

Derby borta mot Manchester City och United genomför matchen i nästintill perfektion. Vi hade kunnat haft ledningen med 3 och 4-0 efter en halvtimme. Marcus Rashford och Anthony Martial stod för varsitt mål och veckan blev helt perfekt för Ole Gunnar Solskjaer.

Dammatcher

Women’s Super League: Manchester United – Everton 3-1

Manchester United gjorde processen kort med Everton, trots att bortalaget gjorde 0-1 redan i den 2:a minuten och vann med 3-1 efter att Lauren James först gjort två mål och sedan varit med och skapat fram en straff till det tredje målet.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

U21 EFL Trophy: Tranmere – Manchester United 3-2

Samtidigt som seniorerna mötte Tottenham spelade Manchester Uniteds U21 slutspelsmatch mot Tranmere. Trots att Tahith Chong på egen hand vände från 0-1 till 2-1, så skulle laget från Liverpool vinna matchen med 3-2 och därmed är United utslagna ur årets EFL Trophy.

U18 Premier League: Manchester United – Stoke 1-3

Stoke vann rättvist mot ett United som stod för en bedrövlig försvarsinsats. Deji Sotona stod för Uniteds mål.

Nyheter och annat

Lottat: Manchester United möter Wolverhampton Wanderers i FA-cupens tredje omgång