Bekräftat: Lördagskväll mot Norwich i FA-cupen

De officiella beskeden fortsätter att ramla in på fredagen. Tidigare idag fick vi bekräftad speltid för tre kommande Premier League-omgångarna. Nu bekräftas även att Manchester United kommer att möta Norwich på bortaplan i FA-cupen den 27 juni.

Det rör sig, ifall ni har glömt det, om kvartsfinal i cupen och avsparken på Carrow Road görs klockan 18.30.

Förutom United och Norwich är Sheffield United, Arsenal, Leicester, Chelsea, Newcastle och Manchester city kvar i cupen. Notabelt är att Sheffield United (mot Arsenal) är det enda topplaget som har hemmamatch i kvartsfinalen.

Semifinalerna ska spelas helgen 18-19 juli med final den 1 augusti.

United säkrade kvartsfinalplatsen med en 3-0-seger mot Derby i mars. Dessförinnan städades Tranmere av med 6-0 medan det krävdes omspel mot Wolves i tredje omgången.

Norwich gick till kvartsfinal efter straffseger borta mot Tottenham.

Lagen har redan mötts två gånger i ligan den här säsongen. Båda gångerna vann United enkelt. I oktober blev det en 3-1-seger i Norwich, trots att både Marcus Rashford och Anthony Martial kostade på sig att missa straff. Hemmamatchen i januari blev en promenadseger med 4-0 efter två mål av Rashford samt ett var av Martial och Mason Greenwood.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS