Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fans på läktarna i oktober; Klubb på gång för McGhee; Kanté missar semfinalen

I dagens nyhetssvep har vi nyheter kring när publik kan tänkas få komma in på Premier Leagues läktare. Utöver det ser Dion McGhee ut att flytta till Portugal, samt att vi fick veta att N’Golo Kanté missar söndagens match.

Fans på läktarna i oktober

Från Sky Sports hämtar vi dagens första nyhet, om att den brittiska regeringen siktar på att det skall få vara publik på läktarna från och med oktober, vilket alltså är när nästan säsong skall börja.

Det skall så klart brasklappas med att det är ett bra tag fram till oktober och att det givetvis kan komma kontrabesked fram tills dess, men enligt premiärminister Boris Johnson är nästa steg nu att börja testa med att öppna upp ytterligare, och att från oktober är tanken att låta publik få komma till arenorna igen – på ett covidsäkert sätt givetvis.

Klubb på gång för McGhee

Den av United släppta junioren Dion McGhee ser att hamna i Portugal, närmaste bestämt i Benfica eller Porto. Detta uppger Daily Record.

Även Rangers i Skottland skall ha varit intresserade, men skall inte ha lyckats övertyga McGhee om en flytt dit.

Kanté missar semfinalen

Dagens sista nyhet är kort och koncis, och förmodligen ganska bra för Manchester Uniteds chanser mot Chelsea på söndag. Frank Lampard har nämligen bekräftat att N’Golo Kanté missar matchen då han ännu inte är frisk.

Detta skriver Manchester Evening News.

Tidigare idag

Tidigare idag har vi fått det tråkiga beskedet att den skotske anfallaren Alex Dawson har avlidit. Med 54 mål på 93 matcher för United är han en av de spelare med näst målsnitt i klubbens historia. Läs mer om det nedan.

Vi har också fått veta att damlaget förlängt ett antal kontrakt, även det hittar ni mer om nedan.

Alex Dawson är död

Officellt: Martha Harris har skrivit på ett nytt kontrakt

Officiellt: Optionsår aktiverade för Bentley och Smith