Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp: Manchester United - Liverpool
Goda nyheter när spelarna checkade in

Manchester United v Liverpool: The Emirates FA Cup Fourth Round

Två viktiga frågetecken ser ut att ha rätats ut inför morgondagens match mot Liverpool. Detta står klart sedan Manchester Uniteds spelare på lördagskvällen checkat in på spelarhotellet.

Bruno Fernandes och Marcus Rashfords medverkan imorgon har varit osäker men de båda nyckelspelarna var bland spelarna som ramlade in på Lowry Hotel i Manchester.

Målvakter: De Gea, Henderson, Heaton
Försvarare: Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw
Mittfältare: Matic, McTominay, Van de Beek, Pogba, Fernandes, Lingard
Anfallare: Sancho, Greenwood, Cavani, Ronaldo, Rashford

Som framgår var det inte en komplett matchtrupp som syntes vid hotellet. Det är bara femton utespelare som listas, vilket betyder att vi ska addera tre till.

En spelare som, likt Fernandes och Rashford, setts som ett frågetecken inför morgondagen är Fred. Han syntes inte till vid hotellet. Vad det betyder återstår att se. Även om han är spelklar är det möjligt att komplicerade karantänsregler hade hindrat honom från att övernatta på spelarhotellet.

Vi noterar hela den förväntade backlinjen men ingen försvarsreserv. Bailly, Dalot och Telles är förstås aspiranter på en plats i truppen.

Förutom ovan nämnda saknas även Elanga och Mata av spelarna som var med i truppen mot Atalanta. Men Anthony Elanga spelade med U23 tidigare idag, så honom kan vi definitivt räkna bort.

En joker i leken är Phil Jones, men han har inte synts på träningsbilder sedan han blev utbytt efter första halvlek i U23-matchen mot Blackburn. Så det kan tänkas att han är skadad på nytt.

Källa: Manchester Evening News