Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En oklar vecka

Manchester United går in i en vecka utan några matcher, varken för a-lag, damlag eller ungdomslag. Något säger mig dock att veckan kommer att bli allt annat än lugn. Covid fortsätter att vara ett problem för många klubbar, och det känns som att fler matcher kommer att bli uppskjutna i framtiden. Förhoppningsvis kan vi få några svar från Premier League i veckan, för det är rent ut sagt pinsamt hur dåligt man har hanterat denna situationen hittills.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher spelades förra veckan då de blev uppskjutna på grund av Covid-19 fall i truppen.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WLC: Everton – Manchester United 0-2

United avancerade till kvartsfinal i ligacupen efter att ha besegrat Everton med 2-0. Båda målen kom tidigt i matchen, det första var ett självmål och det andra gjordes utav Martha Thomas. Målen kom i den 20:e, respektive 23:e minuten och var de enda målen i matchen. United gjorde sedan ett bra jobb med att hålla i ledningen och lät inte Everton komma till allt för många chanser.
Matchrapport

WSL: Manchester United – Aston Villa 5-0

Det blev en utklassning av United när man tog sig an Aston Villa i ligan. Slutresultatet skrevs hela 5-0, och man kunde inte önskat sig ett bättre resultat i bagaget nu när man tar julledigt. Målen gjordes utav Ella Toone gånger två, Katie Zelem, Lucy Staniforth och Martha Thomas.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FAY: Manchester United – Scunthorpe United 4-2

Manchester Uniteds U18-lag tog en komfortabel mot Scunthorpe i FA Youth Cup. Matchen slutade 4-2 till hemmalaget, som också hade bytt ut Leigh Sports Village mot Old Trafford. Redan från start så tog hemmalaget tag i taktpinnen, och gjorde 1-0 i den 13:e minuten genom Sam Mather. De tre andra målen gjordes utav Alejandro Garnacho, Maximillian Oyedele och Charlie McNeill.
Matchrapport

Nyheter och annat

Jag önskar mig en coronafri jul

Kieran McKenna lämnar Manchester United

Anthony Elanga nära ett nytt långtidskontrakt hos Manchester United

Den tandlösa krigaren blev en kulthjälte på Old Trafford

Atlético Madrid i åttondelsfinal

United-bössan öppnad – hjälp oss bidra till en värld utan barnarbete!

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, Fergie Del 1, Damkollen

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, Ungdomskollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14:30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet, Fergie Del 2, Inför Newcastle