Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Wolverhampton - Manchester United
Garnacho med och avslutar året

Årets sista match för Manchester United är strax här. Vi är ute efter ett gott slut och tre nya poäng för att haka på i toppen. Wolverhampton har dock vunnit en del på sistone och det finns som sagt inga enkla matcher i Premier League. Matchen är viktig för bokslutet 2022. 

Dagens elva är möjligen något överraskande. Vi tycks åter igen få se Luke Shaw i mittförsvaret och in framför Rashford från start går Alejandro Garnacho. Anledningen till det uppges vara av disciplinära skäl, har Erik ten Hag uppgett.

De Gea
Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia
Casemiro, Eriksen
Antony, Fernandes, Garnacho
Martial

Wolverhampton Wanderers

Införläsning

Avsluta året med stil

 

Det finns inga enkla matcher