Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Arsenal - Manchester United
McTominay ersätter Casemiro

Manchester United ska ikväll ta sig an serieledande Arsenal nere i London och det stora bekymret är som bekant att Casemiro är avstängd. Det är emellertid två formstarka lag som ställs mot varandra, så förhoppningsvis blir avsaknaden av en spelare inte alldeles monumental. Erik ten Hag väljer att sätta in en skotte i startelvan som ersättare till brassen. 

De Gea
Wan-Bissaka Varane Martinez Shaw
McTominay Eriksen
Antony Fernandes Rashford
Weghorst

I matchtruppen saknas dessutom Anthony Martial och Diogo Dalot. Att fransmannen är borta innebär således att Wout Weghorst gör sin andra start i Unitedtröjan. På högerbacken håller föga överraskande Aaron Wan-Bissaka till. Det hade han sannolikt gjort även om Dalot hade varit med i truppen.

Manchester Uniteds lag

Arsenals lag

Införläsning

Titelhopp eller ej?

Ett litet halmstrå att försöka greppa

Ingen Martial när truppen reste till London