Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Leicester City
Lindelöf och Dalot från start

En viktig match väntar mot ett formstarkt Leicester City. Åtta mål på de senaste två matcherna imponerar även om Manchester United är ett tuffare motstånd för de blå. Vi gissar på en jämn tillställning där United drar det längsta strået. 

Dagens startelva innehåller några överraskningar. Lindelöf går in från start, tillsammans med Garnacho och Dalot. Sabitzer går in i Casemiros frånvaro och Martínez är tillbaka i backlinjen. Antony och Martial saknas ännu medan McTominay finns på bänken.

De Gea
Dalot, Lindelöf, Martínez, Shaw
Sabitzer, Fred
Garnacho, Fernandes, Rashford
Weghorst

 

Leicester City

 

Införläsning

Dags för tre poäng i ligan, innan fokus riktas mot turnering- och cupspel

 

Den enda matchen som räknas

Res med oss till Manchester!