Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Raphaël Varane direkt in i elvan

Manchester United måste studsa tillbaka då Wolverhampton Wanderers välkomnas till Old Trafford. I United är Raphaël Varane redo för comeback och han går direkt in i startelvan. Erik ten Hag väljer Varane och Victor Lindelöf som mittbackar idag, med Luke Shaw som vänsterback.

De Gea
Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw
Casemiro, Eriksen
Antony, Fernandes, Sancho
Martial

I övrigt noterar vi förstås att Marcus Rashford, som väntat, saknas i matchtruppen. Anthony Martial leder anfallet i Rashfords frånvaro. I grafiken noteras Martial felaktigt även som avbytare. Vår nionde avbytare idag är Anthony Elanga.

Wolverhampton Wanderers

Införläsning

Ska allting kastas bort?

Kan det här laget studsa tillbaka en gång till?