Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Raphaël Varane direkt in i elvan

Manchester United måste studsa tillbaka då Wolverhampton Wanderers välkomnas till Old Trafford. I United är Raphaël Varane redo för comeback och han går direkt in i startelvan. Erik ten Hag väljer Varane och Victor Lindelöf som mittbackar idag, med Luke Shaw som vänsterback.

De Gea
Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw
Casemiro, Eriksen
Antony, Fernandes, Sancho
Martial

I övrigt noterar vi förstås att Marcus Rashford, som väntat, saknas i matchtruppen. Anthony Martial leder anfallet i Rashfords frånvaro. I grafiken noteras Martial felaktigt även som avbytare. Vår nionde avbytare idag är Anthony Elanga.

Wolverhampton Wanderers

Införläsning

Ska allting kastas bort?

Kan det här laget studsa tillbaka en gång till?

Res med oss till Manchester!