Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Liverpool - Manchester United
Ett mirakel är vad som krävs

Manchester United spelar idag sin sista ligamatch för säsongen och gör så borta mot Liverpool. Mycket ska till för att United ska knipa titeln i Women’s Super League, men chansen finns där ändå i händelse av att United vinner samt att Chelsea, sensationellt nog, tappar poäng mot bottenlaget Reading. 

Ja, United behöver kort och gott vinna samtidigt som Chelsea tappar poäng (helst förlorar) mot Reading, som kämpar för överlevnad. För Uniteds del väntar emellertid en tuff bortamatch mot Liverpool, som visserligen harvar i ingenmansland i tabellen, men att åka till Merseyside och plocka tre poäng av bara farten är inget att förvänta sig.

Hoppet är trots allt det sista som överger en, sägs det ju. Antingen blir det en dramatisk avslutning eller helt tvärtom. Det lutar dock väldigt mycket åt det senare…

Manchester Uniteds lag

Liverpools lag

Införläsning

Chansen är minimal, men jobbet måste göras

So you’re telling me there’s a chance?