Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens Lag: Manchester United - Fulham
Elvan som spelar säsongsavslutningen

Dags för säsongsavslutning! En relativt oviktig match för båda lagen då Fulham varken kan klättra eller falla i tabellen. Däremot kan de slå ett klubbrekord för antal poäng om de vinner ikväll. United kan säkra en tredjeplats med en vinst, men har redan säkrat Champions League-spel.

Erik Ten Hag gör sex förändringar i sin sista elva den här ligasäsongen. Varane utbytts mot Maguire, Malacia hoppar in för Shaw, Dalot vikarierar för Wan-Bissaka, Garnacho ersätter den skadade Antony, Rashford startar istället för Martial och Fred startar på mitten istället för Eriksen.

De Gea

Dalot Lindelöf Maguire Malacia

Fred Casemiro Fernandes

Sancho Rashford Garnacho

Manchester Uniteds lag

Fulhams lag

Införläsning

Strunta i tredjeplatsen och ge ungdomarna chansen istället

I väntan på Uefa Champions League