Försäsongsmatcherna är avklarade och ligapremiären är nu endast en vecka bort för Uniteds del. Resultatraden har varit blandad på sistone, men ett bra tecken är i alla fall att den förmodade förstaelvan segrade i helgen mot franska Lens. Veckan som stundar ägnas möjligen åt att putsa på detaljerna för Erik ten Hags gäng.

Under lördagen stod det dessutom klart att United värvar den danske forwarden Rasmus Højlund från Atalanta. Mer om det finns att läsa nedan.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

TR: Manchester United – Borussia Dortmund 2-3

Manchester United förlorade för tredje matchen i rad. I Nevada vann Borussia Dortmund med 3-2. United var bra i 43 minuter och ledde efter Diogo Dalots mål. Dortmund hade emellertid vänt före halvtidsvilan. Efter paus kvitterade Antony men Dortmund fick avsluta målskyttet.

Allt om matchen

TR: Manchester United – RC Lens 3-1

Manchester United matchade bästa möjliga lag och vände underläge till seger mot Lens på Old Trafford. Lens öppnade målskyttet mitt i första halvlek men efter paus såg Marcus Rashford, Antony och Casemiro till att United kunde vinna med 3-1.

TR: Manchester United – Athletic Bilbao 1-1

Det regnade gula kort i en jämn och fysisk kamp i Dublin som inte bjöd på den mest iögonfallande fotbollen. Baskerna tog ledningen och höll den länge, men Facundo Pellistri fick det sista ordet när han satte kvitteringen på övertid.