Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Osmickrande placeringar som ingång i veckan

I veckan som gått har det varit matchfritt för herrlaget men spel för både damer och ungdomslagen. Tyvärr blev det förlust mot Liverpool för damerna som ser ut att hamna efter rivalerna i tabellen. Det ser heller inget vidare ut för herrarna just nu när både Newcastle och Chelsea gått om i tabellen (United spelar ikväll). 

Till helgen hoppas vi på delrevansch när damlaget spelar FA-cupfinal mot Tottenham. Även herrarna har som vi vet en chans att rädda säsongen genom stundande FA-cupfinal den 25 maj.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan.

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Liverpool – Manchester United 1-0

Det blev en tung förlust borta i Liverpool för damlaget som hade tänkt hålla fast vid en fjärdeplats. Efter en jämn första halvlek där Liverpool lyckades få in segermålet precis innan paus, kontrollerade hemmalaget matchen i andra halvlek. United hade svårt att skapa chanser och ser ut att hamna femma i tabellen vilket blir en ny bottennotering. Det hela kallas för fiasko i vår resultatrapport.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL2: Southampton – Manchester United 3-6

Det blev vinst mot Southampton för reservlaget i en målrik match. Slutresultatet skrevs till 3-6.Även om matchen ett tag var ganska jämn så blev det till slut en komfortabel seger. Ethan Wheatley vände 0-1 med två mål på kort tid och även om Southampton lyckades kvittera blev det aldrig riktigt jämt. Två mål även av Ethan Williams.

Matchrapport

PL2: Arsenal – Manchester United 6-2

U21 åkte på en stor förlust i mötet mot Arsenals U21 lag. Det var tyvärr inget snack om saken då Arsenal redan efter en halvtimma ledde med 3-0. Som mest ledde Arsenal med fem mål. Uniteds mål gjordes av Sam Mather och Gabriele Biancheri.

U18: Manchester United – Everton 3-1

U18 är det lag som som håller fanan högt då de som klara seriesegrare också avslutande med seger mot Everton. United vann ganska komfortabelt med 3-1. Gabriele Biancheri visade åter målform och gjorde två mål, ett kom från Malachi Sharpe.

Nyheter och annat

Five foot eight, underweight, Gerry Daly’s fucking great

Förändringar i klubbledningen

#4 Alexis Sanchez

Buchans hån, en okänd rappare och en listetta – en musikalisk historia

Med en stor chans att vinna klubbens första stora titel

Och … där var måttet rågat

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

21.00 / HERR / PL
Crystal Palace – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Spelarbetyg

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, Dagen efter

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet, Inför herr, Inför dam

Söndag

15.30 / DAM / WFA
Manchester United – Tottenham Hotspur
17.30 / HERR / PL
Manchester United – Arsenal

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag herr, Dagens lag dam, Spelarbetyg, Resultatrapport dam